WE VERKOPEN UIT! Gebruik code “BIGSALE15” tijdens het afrekenen voor 15% korting

100% Plants 🌱   |    Join our Vegan Sporters Community 💪   |   Gratis verzending België vanaf €50 & Gratis afhalen in Izegem

Over STRONK.

In België vind je weinig tot geen soortgelijke initiatieven als Stronk. en daar wilden wij graag verandering in brengen. Onze Noorderburen staan ondertussen al vele stappen verder. We willen ook België en omstreken meenemen in het verhaal.

Hello there! We zijn Gwendolyne en Andreas, de founders van Stronk. Een zij-project waar we beiden kei hard voor willen gaan.
Meer over hoe we onze resterende tijd invullen, lees je hier.

Met Stronk. willen we het jou gemakkelijk maken om sportartikelen te kopen, zonder alle kleine lettertjes te moeten bestuderen. Onze producten zijn plantaardig en zo ecologisch mogelijk. Innoveren en alles blijven evalueren blijft belangrijk.

Ons concept uitdenken nam enige tijd in beslag. We zaten samen om ideeën uit te werken en een toepasselijke naam te verzinnen.

We speelden met allerlei namen in ons hoofd. Van Gainzilla tot PlantBeast en Buff. Gewoon King Kong misschien?

Geen van die zaten 100% goed voor ons beiden en de oprechte feedback rond ons heen.

Dan… op een alledaagse traindag, waar de woorden “Lightweight baby” en “Ughhh” door de homegym echoden, schreeuwden Andreas en zijn trainbuddy Glenn: LET’S GET STRONK!

Gwendolyne snelde de kamer binnen: STRONK?!

🌱 Er is een link naar het plantaardige en duurzaamheid: Een boom.
🌱 Er is een link naar gezondheid en sport: spieren kweken en zich sterk voelen
🌱 Er is een link naar memes en hedendaagse humor: remember Stonks?

Dat was hem!

Logo Stronk

De merken.

Innerme

Innerme is een Belgische sportvoeding brand opgericht door Dirk Baelus.

De producten van Innerme zijn gebaseerd op pure, krachtige en biologische ingrediënten. Ze bevatten geen geraffineerde suiker, zijn lactosevrij en er worden enkel glutenvrije/glutenarme ingrediënten gebruikt. Verder worden kleurstoffen, synthetische stoffen, genetisch gemanipuleerde ingrediënten, bewaarmiddelen en dierlijke producten geweerd, wat maakt dat alle ingrediënten 100% natuurlijk en plantaardig zijn.

Silverback Portein

Silverback Protein is een Nederlands merk van plantaardige eiwitpoeder.

Met hun producten willen ze kwaliteit van dierlijke producten evenaren. Op die manier willen ze graag de drempels wegnemen voor mensen om meer plantaardig te gaan eten, dierenleed voorkomen en de aarde minder te belasten.

De plantaardige eiwitten worden gericht verrijkt met essentiële aminozuren

Jimmy Joy

Jimmy Joy is in 2014 opgericht door Nederlander Joey van Koningsbruggen. In zijn zoektocht naar een snelle maar gezonde maaltijd, kwam hij bedrogen uit. Hij ging zelf op zoek naar de oplossing en ontwikkelde in samenwerking met verschillende deskundigen de beste versie van zijn product. Het huidige assortiment bestaat uit uitgebalanceerde, gezonde producten met hoogwaardige ingrediënten en natuurlijke smaken. Alle producten uit hun gamma is 100% plantaardig.

Bij Stronk. vind je een reeks Plenny-producten van Jimmy Joy terug.

Purasana

Purasana werd geboren in 2010 onder de bloeiende zaak van Belg Raf De Jonckheerde die zich sinds 1977 is de biologische sector bevindt. Het begon met een natuurwinkel in Komen en groeide uit tot een manier van leven en een groot aanbod aan biologische en kwaliteitsvolle producten. Purasana wil mensen gezonder en energieker maken, het algemeen welzijn verbeteren.

Veel Purasana producten dragen een vegan label. In het aanbod van Stronk. vind je uitsluitend 100% plantaardige producten uit het Purasana-gamma terug.

Sanas

Sanas is een Belgische producent van sportsupplementen en gezonde sportvoeding. Het bedrijf kende een sterke groei en is op vandaag gevestigd in Drongen. De producent focust op een uitgebreid aanbod aan supplementen en voeding waarin elk type sport(er) zijn zin krijgt.

Bij Stronk. vind je de eerste vegan protein poeder uit hun gamma in onze shop.

XXL Nutrition

XXL Nutrition is een Nederlandse producent en verkoper van allerhande sportsupplementen, sportvoeding, kledij en accesoires. Bij Stronk. bieden we hier een selectie van aan. Weliswaar enkel producten van hun vegan-lijn.

Onze voorraad staat in uitverkoop. Dit merk zal onze shop verlaten. 

Ons aanbod zal blijven groeien en we innoveren steeds.

Suggesties? Neem gerust contact met ons op!