WE VERKOPEN UIT! Gebruik code “BIGSALE15” tijdens het afrekenen voor 15% korting

100% Plants 🌱   |    Join our Vegan Sporters Community 💪   |   Gratis verzending België vanaf €50 & Gratis afhalen in Izegem

De meest gestelde vragen mét antwoord.

Vragen over producten.

A: Er zit een matig verschil tussen de twee termen. Waar het bij plantaardig stopt bij de keuze van ingrediënten, gaat het bij veganisme nog verder dan enkel wat men eet. 🌱

We kunnen je verzekeren dat alle producten in ons aanbod 100% plantaardig zijn en dat bepaalde ook een vegan label dragen. Wij doen steeds onderzoek en kiezen het liefst, en zoveel mogelijk, voor producenten met dezelfde plantaardige en ecologische visie als ons.

Neem gerust contact op bij vragen.

A: Ja! Sommigen dragen zelf een officieel vegan label.

A: Plantaardige producten zijn van nature vrij van alle dierlijke melken, lactose, eieren, schaaldieren. 🌱
Bij elk product noteerden wij de andere algemene allergenen (zoals noten, pinda, soja,…)

Vind je een allergeen niet terug of ben je allergisch of intolerant voor een andere stof? Contacteer ons gerust!

Wij proberen uitsluitend te werken met Europese leveranciers, die op hun beurt zelf kiezen voor producenten uit Europa voor hun grondstoffen.
We kunnen dit niet 100% garanderen, maar streven hier naar met alle transparantie.

A: STRONK. gaat doelbewust voor uitsluitend plantaardige producten. Producenten gebruiken hiervoor plantaardige alternatieven voor het dierlijke ‘whey’ en ‘caseïne’.

De smaken zijn 100% natuurlijk, zonder artificiële smaakversterkers. Je smaakt letterlijk de natuur. Voor wie net overschakelt, kunnen de smaken ‘anders’ zijn of is het zelf even wennen. Misschien is het voor jou 100x beter, of misschien net niet. Iets over smaken en kleuren… 😏

TIP: Bestel een Taste BOX.  om verschillende smaken en merken uit te proberen.

 

Vragen over een bestelling.

A: Verkeerd ontvangen producten kan je gratis retrourneren. De retourkosten zullen worden teruggestort na ontvangst van de goederen.
Retourneren doe je via jouw account bij Bestellingen. Neem gerust contact op bij problemen.

A: Producten met een overschreden houdbaarheidsdatum kan je altijd retrourneren. De retourkosten zullen worden teruggestort na ontvangst van de goederen. Retourneren doe je via jouw account bij Bestellingen. Neem gerust contact op bij problemen.

 

A: Nadat wij jouw bestelling ontvangen, sturen wij een e-mail* met mogelijke ophaalmomenten in Izegem. Ook het adres vind je terug in die mail.
Past geen enkele datum? Beantwoord gerust de mail met een eigen voorstel. Zo vinden we samen een gepast moment.

*Pas op! Bekijk ook jouw spam- en reclamefolder.

A: Wettelijk gezien heb je 14 dagen om schriftelijk aan te geven dat je een bestelling wil retourneren. Na dit aan gegeven te hebben heb je nog 14 dagen om de bestelling terug te sturen. Retourneren doe je via jouw account bij Bestellingen. Neem gerust contact op bij problemen.

Pas op! Een bestelling retourneren is kosteloos mits geldige redenen. Meer informatie hier.

A: Ja, enkel ongeopende voedingsverpakkingen en ongedragen/ongewassen kledij worden aanvaard. Kledij passen kan uiteraard wel. Na ontvangst van de geretourneerde goederen zullen wij het corresponderende bedrag terug overmaken op de aangeduide rekening.

Neem gerust contact op bij problemen.

A: Na het plaatsen van de bestelling krijg je een track and trace e-mail met daarin een link naar ons portaal. Daar kan je de status van je pakket volgen.

A: Wij doen ons uiterste best om onze producten zo veilig en ecofriendly mogelijk te verpakken. Indien dit toch beschadigd blijkt bij ontvangst, kan je er foto’s van nemen meteen na ontvangst en doorsturen naar hallo@bestronk.be.

Vermeld het ordernummer en leverdatum. Indien het voorval te wijten lijkt aan MyParcel of STRONK. kunnen wij het geld terugstorten of een nieuw product leveren. 
Is een derde verantwoordelijk voor de schade, onderzoeken wij dit verder en proberen dit op te lossen.  

A: STRONK. draagt de natuur en ecologie hoog in het vaandel. Door onze ecologische visie kozen wij ervoor om alle dozen en verpakkingsmaterialen die wij zelf (of mensen in onze kring) ontvangen in de mate van het mogelijke te hergebruiken. Zo voorkomen we een korte levensduur van veel materialen die maar een keer gebruikt worden.

Wees gerust, de inhoud van de doos komt rechtstreeks uit het STRONK. hoofdkwartier in Izegem. Enkel de verpakking heeft er al meer kilometers opzitten.

Op de doos staat onze STRONK. stempel.  Zo mag je er zeker van zijn dat wij geen dropshippers zijn, maar dus een degelijke webshop openhouden.

A: STRONK. gaat doelbewust voor uitsluitend plantaardige producten. Producenten gebruiken hiervoor plantaardige alternatieven voor het dierlijke ‘whey’ en ‘caseïne’.

De smaken zijn 100% natuurlijk, zonder artificiële smaakversterkers. Je smaakt letterlijk de natuur. Voor wie net overschakelt, kunnen de smaken ‘anders’ zijn of is het zelf even wennen.

TIP: Bestel een Taste BOX.  om verschillende smaken en merken uit te proberen.

A: Dit kan van verschillende factoren afhangen.

Wij schatten telkens een ontvangst binnen de 2 à 5 werkdagen bij reguliere bestellingen. Dit zijn bestellingen waarvan alle producten voorradig zijn en waar geen preorders bij zitten.

A: Het totaalbedrag van orders op een totaal van €50 of hoger inclusief coupons of kortingsacties.

 

Vragen over ons.

A: Wij zijn Andreas Vanhauwaert en Gwendolyne Schmetz, de founders achter Stronk.

Je hier kan meer lezen over ons.

A: Wij zijn een webshop met een focus op sport en toebehoren. Al onze producten zijn plantaardig en zo ecologisch mogelijk.

Lees hier meer over Stronk.

A: Stronk. is een West-Vlaamse webshop, België dus!

Vragen rond het ophalen van pakjes vind je hierboven of op deze informatiepagina.

A: Via onze sociale kanalen is een optie. Weet wel dat wij sneller en gerichter jouw berichten en vragen kunnen beantwoorden via een mail of het contactformulier op onze contactpagina.

Een onbeantwoorde vraag?

Daar moet je niet mee blijven zitten! Neem contact met ons op via onderstaand formulier of via +32 (0) 477 25 55 10: