WE VERKOPEN UIT! Gebruik code “BIGSALE15” tijdens het afrekenen voor 15% korting

100% Plants 🌱   |    Join our Vegan Sporters Community 💪   |   Gratis verzending België vanaf €50 & Gratis afhalen in Izegem

Hé daar!

Leuk dat je mij wilt leren kennen!

Al ben ik zeker niet alleen in dit verhaal! Ik startte STRONK. op met Gwendolyne, die ondertussen haar focus legt op andere projecten en kreeg steun van familie en vrienden. DANKU aan de eerste tot de laatste persoon die mij zoveel steun en moed heeft gegeven!

Wie ben ik nu écht?

Well hello there, Andreas hier!

Ik ben een 28-jarige freelance fotograaf heb een audiovisual advisor rol binnen Howest in Brugge.

Ook reizen is een van mijn favoriete bezigheden (vooral pre-corona dan). Wist je dat je mijn recreatieve fotografie hier kunt bekijken en unieke prints kan bestellen? Nu dus wel  Na de werkuren, en naast het vele sporten, studeer ik voor Personal Trainer.

Het laatste jaar ben ik zowel fysiek als mentaal enorm gedreven door training. Je vindt me bijna dagelijks in een gym, samen met mijn trainbuddy Glenn.
Mijn droom is om ooit deel te nemen aan een “World Strongest Man” competitie. Een eigen fitness openen of sportevents organiseren behoren ook tot de lijst!
Ik zou zeggen: stay tuned!

🟩 Ooit reisde ik naar Amerika om de zonsverduistering te kunnen fotograferen
🟩 Ik ben volop bezig met mijn 1* duikopleiding
🟩 Elke dag om 16u krijg ik koffiecravings
🟩 Een Graspop Metalmeeting editie missen is als geen koffie krijgen om 16u
🟩 Mijn ultieme ambitie: trainen om deel te kunnen nemen aan Worlds Strongest Man
🟩 If all else fails, ga ik voor standupcomedian (‘t Schijnt dat ik nog grappig ben.)

Hi daar, ik ben Gwendolyne!

24 jaar en mij vind je het vaakst achter mijn laptop als copywriter en marketeer freelancer. Dat verdomde ding neem ik echt overal mee!

Naast freelancen, probeer ik mijn creativiteit om te zetten in verschillende zij-projecten, zoals “Vegans Talk Business” community op Facebook en een ondernemers podcast “Planeetaardig Ondernemen”.
Achter de schermen, en naast deze vegan sportwebwinkel, werk ik aan nog een kinderboekenproject. Later meer… 😉

Euhum, ja, sporten is soms een hele opgave. Gelukkig motiveren de jongens me om er toch dagelijks een korte sportsessie (al is het wandelen in het bos) bij te nemen! Mijn doel met deze sportcommunity: aantonen dat ook (top)sporters perfect een gezond en fit leven kunnen leiden met plantaardige voeding en een groen hart.

🟩 Aan mijn 10 jaar werd ik veggie en ondertussen ben ik al 6+ jaren vegan 🌱
🟩 Stiekem wil ik een zeemeermin zijn, een duikopleiding volgen dan maar! 🧜‍♀️
🟩 Ooit wil ik meewerken aan een koraalrif restoratieprogramma
🟩 Op mijn travelbucketlist staat een treinrondreis in Europa #gawegcorona
🟩 Achter de schermen werk ik aan een kinderboek die uitkomt in 2022
🟩 Pipi Langkous is mijn heldin met haar woorden “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.”

Ook ik ben een co-founder, samen met Andreas. Aangezien we nog volop aan het groeien zijn, nemen we beide allerlei taken op ons.

Marketing en communicatie zijn mijn ding. Als je een mail, pb, telefoontje of brief van ons ontvangt is het 99% van de keren ik.

Bedankt!

Iets nieuws op poten zetten is altijd een beetje eng, hoe gedreven en gemotiveerd je ook bent. We hebben kunnen en mogen nog steeds rekenen op heel veel steun van de mensen om ons heen. Heel dikke merci!

test